Framgångstips

Afrikanska Äventyr


skrivet den 10 dec av Admin, klockan:09:16
Min väg till framgång och ekonomiskt oberoende var snabb. Trots min ringa ålder och minst sagt knapphändiga erfarenhet inom ädelmetallshandel så sa
mitt sunda förnuft att man självklart ska satsa på palladium. Denna platinametall används flitigt i elektroniska komponeneter och jag insåg genast att efterfrågan skulle bli stor.

Tydligen så omgärdas handeln med denna metall av en hel del paragrafer i Sverige så jag tog min lilla affärsidé och flyttade till Kenya där dom är betydligt mer flexibla när det kommer till lagstiftning.
Det var även här som det lossnade för mig. Jag satt på en ansenlig mängd palladium när en Kinesik affärsman hörde av sig till mig och hörde sig för om jag eventuellt kunde vara intresserad av att göra affär.
Skruppelfri som jag är så sa jag självklart ja och tog nästa flyg till Kina. På grund av min obotliga flygrädsla hade jag stärkt upp mig ordentligt i flygplatsbaren innan jag satte mig på flyget, Kenyanska flyg är inte den mest komfortabla upplevelsen man kan ha.

Väl framme i Kina blev jag mött av min nye affärskontakt direkt på flygplatsen, och det tog inte lång tid innan vi satt i en konferensrum och skrev kontrakt med varanda. Glad i hågen tog jag mig tillbaka till Kenya för att säkerställa att mina högt satta produktionsmål nåddes i gruvan. Mina arbetare gjorde mig inte besviken. Så leveransen av 2 ton rent palladium kunde genomföras utan någon större inblandning av olika myndigheter.
Alla har sitt pris som man brukar säga.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt